Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Lottningen till VM för herrar genomfördes i helgen. Nedan hittar ni lottningen för den svenska truppen och även resultaten vartefter turneringen fortsätter.
 
I helgen börjar VM för herrar i Ryssland. Närmare bestämt i Yekaterinburg. Detta blir andra gången Ryssland arrangerar VM för herrseniorer
 
Ordförande i SBF, Anders Holmberg, presenterar ett nytt ordförandeord
 
I denna artikel hittar ni lottning och resultat från mästerskapet i Sofia
 
Junior-EM för dam och herr arrangeras i år i Sofia i Bulgarien. Den svenska truppen åkte till Sofia under måndagen och lottningen sker idag tisdag. Tävlingarna börjar på onsdag.
 
Dam-EM är över för den här gången och det blev en bronsmedalj genom Love Holgersson. Head coach Lennart Bernström har sammanställt denna rapport från mästerskapet.
 
I dam-EM i Madrid så vann Love Holgersson brons i 75 kg efter förlust i en jämn semifinal mot Elzbieta Wojcik från Polen.
 
Under Dam-EM i Madrid hölls det första mötet för EUBC Coaches commission. SBF är representerat i kommittén av Per-Axel Sjöholm. Här kan ni läsa en kort rapport från mötet.
 
Truppen till herrarnas VM i Ekaterinburg i september befinner sig sedan i måndags i Nur-Sultan i Kazakstan på träningsläger.
 
Diplom-SM 2020 kommer att arrangeras i Lidköping den 17-19 januari 2020
 

SM-ort 2019 utsedd

(2019-08-30 10:14)
SM genomförs i Köping den 5-8/12 2019.
 
Junior-EM för dam och herr närmar sig med stormsteg. Turneringen går av stapeln i Sofia, Bulgarien mellan 2-11/9 och som en sista förberedelse så har det i helgen varit läger för herr och dam.
 
För andra året i raden var boxning en av grenarna i Nations Challenge - en tävling i olika grenar mellan Sverige och Norge. Nio matcher hanns det med under lördagen.
 
I fredags lottades motståndet för våra deltagare och idag måndag så går både Love Holgersson och Agnes Alexiusson sina första matcher
 
Igår torsdag gick flyget mot Madrid och deltagande i Europamästerskapen för våra damseniorer
 
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: ikymerboxning@gmail.com
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail.com

Se all info