Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Englund

Årets kvinna på Bäckäng!

05 NOV 2013 08:30
Vi på Ymer Boxning har en riktigt bra medlem. Hon är så bra att hon vunnit utmärkelsen "Årets kvinna" på Bäckängsgymnaiset. Vi är inte sena att hedra vår träningsvilliga boxare, Hanna!
  • Skapad: 05 NOV 2013 08:30

Hanna Löf vann Bäckängs Årets kvinna med denna nominering:

 

"Hej,

Jag skulle vilja nominera Hanna Löf i HU11K till Årets kvinna. Jag har känt Hanna sedan vi började skolan hösten för ett år sedan och jag kom in i en ny klass. Det första hon gjorde var att sträcka fram handen och presentera sig och sedan första sekunden är hon en person man kommer ihåg. Hanna är fantastiskt omtänksam och osjälvisk. Hon boxas typ tolv gånger i veckan och hjälper till som ledare och lär andra boxare hur man gör. Hon har en massa militärövningar/läger/godknowswhat hon gör en gång i månaden som tar upp hela helgen. Hon extrajobbar ibland på sin mammas jobb och hon har en väldigt hälsosam livsstil. Samtidigt som hon gör allt detta går hon andra året på Bäckäng och kämpar hårt i skolan med de fem språk hon läser och alla andra ämnen, plus att hon pendlar fram och tillbaka från Ulricehamn varje dag, men sitter tre gånger i veckan kvar i skolan ungefär tre timmar för att sedan ha boxningsträning. Hanna gör mig glad och hon inspirerar verkligen. Hon är en fantastisk vän och det är därför hon förtjänar att bli Årets Kvinna.

Nominerad av Linnéa Andersson HU11K"

 

Kan också tillägga att hon nuförtiden går tredje året på gymnasiet, samt sitter kvar fyra eftermiddagar i skolan i veckan för boxningens skull. Hon åker även in till stan på söndagar. Hanna håller även på att utbilda sig till instruktör inom militären.

 

Vi på Ymerboxning är stolta. Du är grym, Hanna!

Skribent: Anna Kull
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: This is a mailto link
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail....

Se all info