Hoppa till sidans innehåll
De nominerade, Anna, Tage och Fia

Galakväll för eldsjälar

28 NOV 2011 08:35
Lördagen den 26/11 arrangerade Sisu tillsammans med Föreningsrådet en gala för eldsjälar . 3 ymeriter från boxningen var nominerade till de fina utmärkelserna.
  • Skapad: 28 NOV 2011 08:35

Lördagen den 26/11 klockan 18.30 startade insläppet för en mycket trevlig kväll med trerättersupe, prisutdelningar, musikunderhållning mm i Rotundan Borås.

 

Föreningsrådets ungdomsledarstipendium var bland de första utdelningarna som tog rum. Matilda Nybo från EFS och Ymers eldsjäl Tage Isaksson ropades upp på scenen. För er som är aktiva i Ymer Boxning behövs ingen närmare presentation eller förklaring till detta pris. Tage ÄR Ymerboxning med sitt obotliga engagemang och kunskap. Han har under väldigt lång tid varit aktiv boxare och ledare under klubbnamnet och har en väldigt lång meritlista på projekt som är till för att främja ungdomsverksamheten. Förutom alla projekt har han också blivit många unga boxares stöd i både ringen som i vardagen. Hans snällhet genomsyrar allt han gör och han ställer alltid upp. Grattis Tage, detta är du värd!

 

De andra två nomineringarna stod Ymers yngre generation för. Både Anna Kull och Fia Häggström var nominerade till priset till Årets Ungdomsledare som delades ut av SISU idrottsutbildarna, senare på kvällen.

 

Båda nominerades främst av deras engagemang i klubben och de projekt som genomförts under året. Fia är en stor samlingskraft då hon arbetar som ordförande för sektionen, samt ansvarig ledare för nybörjarkurserna som Ymer har varje månad. Anna jobbar mycket med motiongruppen, hemsidan och sisulistorna. Tillsammans har de drivit bl.a projektgrupper kring nybörjarmästerskapet som var i april tidigare detta år samt antidopingarbetet som klubben genomför just nu.

Självklart var det svårt att skilja dessa två åt, då de jobbar mycket tillsammans. Den ena funkar inte utan den andra, kan man säga. Men tillslut gick priset till Anna Kull och SISU berättade att erfarenheten var det som fick avgöra. Anna har jobbat en längre tid tillsammans med SISU, naturligtvis genom boxningen men även genom fotbollen.

 

Allt som allt, var det en mycket lyckad kväll. Maten var god, trevlig underhållning och en bra stämning. Priserna blir grädde på moset och självklart en motivationshöjare. Nu tar Ymer nya tag inför 2012 med nya projekt, utmaningar och ännu mera utbildning. Grattis Ymer Boxning!

 

Ännu mer om galan hittar ni under bildarkivet.

Vill ni läsa vad BT skrev om galan kan ni klicka på denna länk.

 

 

Skribent: Anna Kull
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: This is a mailto link
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail....

Se all info