Hoppa till sidans innehåll

Två silver- och en bronsmedalj

16 JAN 2012 07:53
Matchresultat från helgens gala
  • Skapad: 16 JAN 2012 07:53

Först ut att matcha på lördagen var Ymers diplomarboxare Liv.

I Livs tredje match i boxningskarriären fick hon möta ungdomsmästarinnan Emma Dolan i finalen för 45 kg. Tyvärr startade Emma första ronden med 2 tillsägningar i den första minuten pga för hårda slag. Det tog en stund att repa sig från detta men rond 2 och 3 blev mycket sevärda, då Liv visade prov på sin snabba boxning och fina kontringar. Riktigt, riktigt bra trots förlust!

Emma Dolan Attleborough ABC vs Liv Carazo Setzer. 28-23 poäng

 

Senare på kvällen fick Amanda Lindegren möta Jessica Oskarsson från Bk Örnen i en semifinal. Jessica var lång, vilket gjorde det svårt för Amanda att komma nära och in i zon. Fin boxning i fyra ronden, och flertalet bra kombinationer kropp-huvud-kropp från Amanda. Plåster på såren för bronset var att Jessica Oskarsson gick hela vägen och vann även finalen mot Frida Sköld från Nyköping.

 

Den som fick vänta längst på sin finalmatch var Beatrice Dahl. Söndag förmiddag mötte hon Jodie Taylor Swale Gloves. Även här var Ymeriten betydligt kortare än sin motståndare och fick det tufft att komma nära. Beatrice visade upp sin otroliga vilja och stora hjärta i samtliga fyra ronder, och i närkamperna är hon riktigt farlig. Det är inte mycket att säga om resultatet, ibland får man tacka för den erfarenhet det ger och ta med sig de saker som man behöver träna på.

 

Grattis tjejer och riktigt bra jobbat. Var stolta över de två silvermedaljerna och bronsmedaljen.

 

Skribent: Anna Kull
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: This is a mailto link
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail....

Se all info