Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Nedan hittar ni påminnelse och information från Riksidrottsförbundet gällande ansökan om kompensationsstöd för IF, LOK-stöd för hösten 2020 samt verksamhetsstöd Idrott för Äldre.
 
Idrottens samarbetspartner, Scandic Hotels, kommer för fjärde året i rad utse Årets Sportförälder. Vi vill hylla alla eldsjälar där ute som ställer upp i vått och torrt.
 
I nyheten här hittar ni information om kompensationsstöd som är sökbart från RF gällande perioden okt-dec 2020 samt annan information gällande ekonomiska stöd från RF.
 

Gott Nytt År!

(2020-12-30 13:00)
Svenska Boxningsförbundets kansli vill med detta önska alla medlemsföreningar, boxare, tränare, ledare, domare och funktionärer ett Gott Nytt År och ett gott kommande år 2021!
 
Innan jul gick kansliet ut med information om digitala föreningsträffar i januari 2021. Vi påminner om att anmäla ert deltagande till kansliet senast den 7 januari 2021.
 
Under slutskedet av innevarande år kan vi alla konstatera att det blev ett annorlunda år präglat av återhållsamhet, begränsningar och reducerad idrottslig aktivitet givet införda restriktioner i landet.
 
Bengt Forsell avled den 14 december i sviterna av Covid-19. Han representerade den svenske eldsjälen med fokus på de inslag inom idrotten som är de mest väsentliga nämligen livskvalitet, kamratskap och gemensam glädje.
 
Under SBF:s styrelsemöte den 16/12 fattades följande beslut gällande mästerskap under 2021
 
Många kampsportföreningar påverkas hårt av coronapandemin och dess restriktioner. Många av er behöver ekonomiskt stöd, trots det har vi märkt att det är relativt få kampsport-föreningar som söker det kompensationsstöd som erbjuds.
 
Under gårdagen fattade förbundsstyrelsen i SBF följande beslut.
 

UEM-laget hemma igen

(2020-12-07 15:38)
I torsdags landade laget till UEM på svensk mark igen - med sig hem hade man två medaljer! Ett silver genom Sipel Duna och ett brons genom Lucin Seropian.
 
Det blev en silvermedalj med mersmak för Sipel Duna i UEMs 57 kg-klass i Sofia, Bulgarien.
 
Under dagen var det dags för den andra semifinalen med svenskintresse i Ungdoms-EM i Sofia.
 
Glädjande framgång för svensk boxning i Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien.
 
Det drar ihop sig i Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien. Idag och imorgon går semifinalerna i turneringen av stapeln.
 
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: ikymerboxning@gmail.com
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail.com

Se all info