Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Det finns fortfarande medel kvar att söka inom de två projektområdena Behålla ungdomar och Utbildning.
 

Semestertider på kansliet

(2021-07-09 13:00)
Under juli månad så kommer kansliet hos SBF att vara på semester.
 
AIBA presenterade i veckan nya viktklasser för herrar och damer. Mer information om detta kommer under hösten.
 
I oktober hålls junior-EM. Lägret är ett förberedande lägret för mästerskapet.
 
Under Riksidrottsmötet så annonserades vilka 100 idrottsledare som tilldelas Riksidrottsförbundets högsta utmärkelse för idrottsledarskap - RF:s förtjänsttecken i guld.
 
Planeringen för att kunna anordna mästerskap under hösten 2021 är i full gång. Morgongåva BK står som arrangör för Diplom-SM och NBK Akilles som arrangör för Ungdom/Junior/Senior-SM.
 
Det genomfördes ett U22-EM i mitten på juni med Italiens Roseto degli Abruzzi som arrangör. Sverige deltog med en trupp boxare och nedan följer rapporten från turneringen, sammanställd av Mikael Broman, head coach för U22 herr/Junior och Ungdom.
 
Den sista uttagningsdagen till OS-truppen kom så beskedet att även Adam Chartoi är uttagen till OS i Tokyo. Han gör därmed Agnes Alexiusson sällskap i mästerskapet.
 
Svenska Boxningsförbundets styrelse låter meddela att licenshanteringen under juli månad kommer att se ut enligt följande.
 
Föregående helg hölls ett läger för dam U/J i Norrköping. Head coach Lina Skoghagen lämnar följande rapport från lägret.
 

Arbetshelg för styrelsen

(2021-06-22 17:00)
Under helgen som var, den 19-20 juni, samlades delar av styrelsen i SBF på kansliet för en första arbetshelg tillsammans.
 

Arbetshelg på kansliet!

(2021-06-20 20:49)
Under helgen 18-20 juni genomförde förbundets styrelse en arbetshelg inriktad på att bekanta sig med nya arbetsuppgifter samt att förankra svenska boxningsförbundets arbetsinriktning tillsammans.
 
SBF:s styrelse har antagit med nya rekommendationer gällande träning och tävling under Coronapandemin. Ni hittar information om detta i artikeln här.
 
Head coach för dam- och herrseniorerna Lennart Bernström har satt ihop följande rapport efter OS-kvalet i Paris i början på juni.
 
I helgen arrangeras ett träningsläger för senior-/junior- och ungdomsdamerna i Norrköping. Head coach Lina Skoghagen har kallat boxare för ett träningsläger.
 
IK Ymer Boxning

Boråshallen (kartlänk)
 
Kontaktinfo
Ordförande Tage Isaksson, Bockasjögatan 2
50430 Borås
Telefon: +46702683515
E-post: ikymerboxning@gmail.com
 
 
Sponsorer
 
 

Postadress:
IK Ymer - Boxning
Ymergården, Jutabo
50790 Brämhult

Besöksadress:
BoråsHallen, Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: +46702683515, 0733392736
E-post: ikymerboxning@gmail....

Se all info